Home
Blog
Bolji sluh iz Neurotha sada i u Pančevu

Blog

Bolji sluh

iz Neurotha

sada i

u Pančevu

26.04.2023

U Pančevu je otvoren novi Neuroth slušni centar, 26. aprila – baš kada obeležavamo Svetski dan zaštite od buke. Buka, jedan od najvećih problema modernog doba, može izazvati brojne zdravstvene probleme uključujući i oštećenje sluha. Ako se suočavate sa problemom gubitka sluha ili brinete za sluh vama bliske osobe, obratite se profesionalnim slušnim akustičarima iz Neurotha.

Novi slušni centar u Pančevu nalazi se na adresi Zmaja Jove Jovanovića 39, ili popularno – kod pijace. gde  pruža uslugu u austrijskom standardu, po kojoj je Neuroth prepoznatljiv bilo gde u Evropi.

Otvaranje u Pančevo

“Naša misija je da usluge i proizvode koje unapređujemo već 115 godina, po austrijskom standardu učinimo dostupim što većem broju ljudi u Srbiji. U Neurothu smatramo da svako ima pravo na bolji sluh, radujemo se što ćemo ga omogućiti stanovnicima južnobanatskog okruga”,

izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu, prilikom svečanog otvaranja slušnog centra u Pančevu.

Besplatno testiranje sluha za sve zainteresovane, obavljamo u zvučno izolovanim slušnim kabinama na audiometrima najnovije generacije. Slušni aparati iz Neurotha su među tehnološki najnaprednijima na tržištu, mogu biti skoro nevidljivi u uhu i mogu se regulisati uz pomoć pametnih telefona. Aparati prilagođeni za uho korisnika, daju se na besplatnu probu do 14 dana, a mogu se isprobati i različiti modeli radi poređenja.

Procena je da u Srbiji oko 10 posto populacije ima problema sa sluhom. Čulo sluha slabi starenjem, a to se najčešće događa kada uđemo u kasne šezdesete. Gubitak sluha je nepovratan, ali se može usporiti ili u određenoj meri zaustaviti ako se reaguje na vreme. Isto važi i za preventivnu zaštitu od buke, za šta Neuroth nudi individualno prilagođena rešenja zaštite sluha.

Da dobar sluh ne treba da bude pitanje cene, potvrđuje to što kompanija Neuroth ima u ponudi različite modele slušnih aparata za svaki budžet i svaki džep, uz fleksibiline uslove kupovine do 36 rata bez kamate, sa ili bez doplate uz RFZO i SOVO nalog. Slušni aparati iz Neurotha su među tehnološki najnaprednijima na tržištu, mogu biti skoro nevidljivi u uhu i mogu se regulisati uz pomoć pametnih telefona.

Svi koji žele da provere svoj sluh u Pančevu mogu zakazati besplatan test sluha pozivom na broj 063/1185-902, 013/329-163, kao i putem besplatne info linije za celu Srbiju,  0800210 100 ili online na sajtu www.neuroth.com

Radno vreme slušnog centra  u Pančevu je ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom 8-16h, sredom 10-18h. Ne propustite priliku da unapredite svoj sluh i kvalitet života. Kontaktirajte nas i zakažite svoj besplatan pregled već danas! Očekujemo vas!

Moglo bi Vas zanimati:

Akcije i dešavanja

Neuroth

od sada

i na Čukarici

Akcije i dešavanja

Svetski

dan sluha

u Neurothu

Pridružili smo se kampanji Svetske Zdravstvene organizacije. Pozivamo vas da nam se pridružite u prvoj nedelji marta i učinite prvi korak ka boljem sluhu vas i vaših bližnjih.

Pročitajte više