Home
Blog „Bolje živeti“

Blog „Bolje živeti“

Ljudi

Donacija aparata
članu Udruženja
seniora sa Vračara

Neuroth slušni centar Beograd Vračar ostvario je sjajnu saradnju sa Gradskom opštinom Vračar. Nedavno je organizovano besplatno testiranje sluha u saradnji sa Opštinom, za sve seniore sa Vračara.

Pročitajte više

Ljudi

Kako poboljšati
zdravlje uha i smanjiti
rizik gubitka sluha 

Svetski dan uha i sluha podseća nas koliko je zdravlje uha važno, ali i uči kako prevenirati gubitak sluha koji je važan za kvalitet života.

Pročitajte više

Slušanje

Otvoren Neuroth
slušni centar
u Nišu

Neuroth ubrzano raste na tržištu Srbije. Početkom juna otvara se u Nišu već deveti slušni centar. Neurothova mreža slušnih centara brzo raste donoseći bolji sluh u sve veći broj gradova u Srbiji.

Pročitajte više

Više članaka

Ljudi

Jer bolje čuti
znači bolje živeti!

Kompanija Neuroth sa tradicijom preko 115 godina sa sigurnošću moze tvrditi da uvek na prvo mesto stavlja svoje klijente i akcenat na uslugu koju obezbeđuje, a kako se dobro uvek dobrim vraća naši dragi klijenti nam se jako često zahvale i predivnim rečima.

Ljudi

Menadzment
Neuroth Grupe
u poseti Beogradu

Velika nam je čast i zadovoljstvo što se u Beogradu po prvi put održava sastanak Kernteam menadžementa Neuroth grupe.

Slušanje

Klima uređaji & Co.
Kada previše duva

Kada napolju postaje sve toplije, žudite za rashlađivanjem. Otvorene prozore, boravak u klimatizovanom prostoru i slično mogu loše uticati na vaše uši i nos.

Ljudi

Lukas Schinko,
CEO Neuroth Grupe,
u poseti Srbiji

Neuroth ubrzano raste na tržištu Srbije. Početkom juna otvara se u Nišu već deveti slušni centar. To je bio povod da Srbiju poseti Lukas Schinko, vlasnik i CEO Neuroth Grupe.

Slušanje

Zaštita od buke
važna je za
zdravlje sluha

Međunarodni dan zaštite od buke obeležava se 27. aprila, u želji da se pažnja javnosti usmeri na uticaj buke na naše zdravlje, kao na značaj zaštite od buke.