Home
Iskustva korisnika

Iskustva

korisnika

Dragi naši klijenti,

Hvala vam što ste podelili svoje priče i iskustva sa slušnim aparatima. Vaše povratne informacije pomažu drugima da donesu bolje odluke i žive bolje. Ponosni smo na naše usluge i proizvode i obećavamo da ćemo nastaviti da radimo za dobrobit naših kupaca.


Jovan Mirkovic

5-Sterne-Bewertung

“Divno se osećam… osećam se sigurnije, stabilnije. Učestvujem više u razgovorima u društvu, ne plašeći se da nešto neću da razumem…

Saznajte više

Iskustva korisnika - Vera Mijajlovič

Vera Mijajlović, korisnik slušnih aparata iz Neurotha.

“Rođaka mi je rekla da je videla na oglasu austrijske slušne aparate koji se mogu kupiti na rate, pa sam došla da proverim svoj sluh jer mi se čini da ne čujem više tako dobro”.

Saznajte više

Iskustva korisnika - Vuko Ivanović

Vuko Ivanović, korisnik slušnih aparata iz Neurotha.

“Kada mi je akustičar posle pregleda i merenja audiometrije objasnio u kojoj meri je oštećen moj sluh, shvatio sam da je vreme da probam sa slušnim aparatom”.

Saznajte više

Iskustva korisnika - Andrijana Sedić

Andrijana Sedić, korisnik slušnih aparata iz Neurotha.

“U slušnom centru najviše mi se dopala sama provera sluha. Jer mi je drugačija nego ikada pre, zato što su mi puštali reči, zvuke sa različitih strana…”.

Saznajte više

Da li želite
podelite 
Vaše
iskustvo sa nama?

Poštovani klijenti,

Vaša iskustva su nam veoma važna, pomažu nam da razumemo vaše slušne potrebe i pružimo vam adekvatnu podršku. Pozivamo vas da podelite vaše utiske o našim slušnim aparatima i uslugama. Vaša priča može biti od velike pomoći osobama koje se suočavaju sa gubitkom sluha i razmišljaju o kupovini slušnih aparata.

Voleli bismo da čujemo vaše iskustvo sa ciljem da unapredimo naše usluge i budemo saveznici na putu za bolji sluh, budite slobodni da nam pišete na info.rs@neuroth.com