Home
Magazin
Menadzment Neuroth Grupe u poseti Beogradu

Blog „Bolje živeti“

Menadzment
Neuroth Grupe
u poseti Beogradu

03.08.2022

Velika nam je čast i zadovoljstvo što se u Beogradu po prvi put održava sastanak Kernteam menadžementa Neuroth grupe. Održava se u periodu kada Neuroth obeležava 115 godina poslovanja, dok se u Srbiji pripremaju za otvaranje već desetog slušnog centra. Ova poseta prvog tima Neurotha predstavlja vetar u leđa i potvrdu ogromnog rada i zalaganja za naš lokalni tim.

 

Skupu managementa Neuroth Grupe domaćin je Peter Jagodič, regionaln direktor za SOE –  Jugoistočnu Evropu. „Organizacija ovakvog događaja znači puno za naš lokalni tim, a pre svega nosi poruku da smo na dobrom putu. Naš cilj ostaje da što većem broju ljudi u regionu obezbedimo individualna rešenja za sluh, u prepoznatljivom austrijskom standardu koji je u Srbiji izuzetno cenjen“, s ponosom ističe Peter Jagodič.

 

„Veoma smo srećni zbog pozitivnog razvoja prodaje slušnih aparata iz Neurotha u Srbiji. Neuroth želi da nastavi da raste, posebno u jugoistočnoj Evropi. Ceo region se dobro razvija i za nas je atraktivno tržište. U Srbiji – najmlađem tržištu na koje je Neuroth ušao 2020. godine – ove godine povećan je broj slušnih centara sa jedne na devet lokacija, a deseta je već u pripremi.“, kaže Lukas Schinko, generalni direktor Neuroth grupe.

Moglo bi Vas zanimati:

Ljudi

Jer bolje čuti
znači bolje živeti!

Kompanija Neuroth sa tradicijom preko 115 godina sa sigurnošću moze tvrditi da uvek na prvo mesto stavlja svoje klijente i akcenat na uslugu koju obezbeđuje, a kako se dobro uvek dobrim vraća naši dragi klijenti nam se jako često zahvale i predivnim rečima.

Pročitajte više

Ljudi

Donacija aparata
članu Udruženja
seniora sa Vračara

Neuroth slušni centar Beograd Vračar ostvario je sjajnu saradnju sa Gradskom opštinom Vračar. Nedavno je organizovano besplatno testiranje sluha u saradnji sa Opštinom, za sve seniore sa Vračara.

Pročitajte više