Home
Blog
Neuroth slušni aparati od sada i u Šapcu

Blog

Neuroth

slušni aparati 

od sada i u Šapcu

09.02.2023

Danas je u Šapcu otvoren naš 12. slušni centar u Srbiji, na adresi Popa Karana 19. U neposrednoj blizini bolnice, stanovnici Šapca i okoline mogu da obave besplatan test sluha i besplatno isprobaju individualno prilagođene slušne aparate.

U Neurothu, kao deo složene procedure testiranja sluha uz tonsku audiomeriju radimo i govornu audiometriju u slobodnom polju, što je jedinstvena usluga u Srbiji. Testiranje obavljaju naši profesionalni akustičari u posebno dizajniranim zvučno-izolovanim kabinama na audiometrima poslednje generacije. Nakon testiranja, Neuroth slušni aparati su individualno prilagođeni za uho korisnika. Mogu se besplatno isprobati u trajanju do 14 dana, uz stalnu podršku akustičara tokom perioda nošenja i privikavanja. Obezbedjena je garancija u trajanju od dve godine, redovno održavanje i servis.

“Naša je misija da usluge i proizvode koje unapređujemo već 115 godina, u austrijskom standardu učinimo dostupim što većem broju ljudi u Srbiji. U Neurothu smatramo da svako ima pravo na bolji sluh, radujemo se što ćemo ga omogućiti stanovnicima mačvanskog okruga”,

izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu.

Dobar sluh ne treba da bude pitanje cene, zato u Neurothu u ponudi imamo različite modele slušnih aparata za svaki džep, uz fleksibiline uslove kupovine na do 36 rata bez kamate, sa ili bez doplate uz RFZO i SOVO nalog.

Svi koji žele da provere svoj sluh mogu zakazati besplatan test sluha telefonom 063/1185-906, 015/710-3174 ili online na ovom linku.

Radno vreme centra je ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom  8-16h, sredom 10-18h. Očekujemo vas!

Moglo bi Vas zanimati:

Akcije i dešavanja

Svetski

dan sluha

u Neurothu

Pridružili smo se kampanji Svetske Zdravstvene organizacije. Pozivamo vas da nam se pridružite u prvoj nedelji marta i učinite prvi korak ka boljem sluhu vas i vaših bližnjih.

Pročitajte više

Akcije i dešavanja

Slušni aparati

iz Neurotha

od sada

i u Užicu

Austrijski standard kakav Neuroth pruža klijentima u Beču, Gracu, Ženevi, sada je dostupan i stanovnicima zlatiborskog okruga. U novom slušnom centru u Užicu u ponudi su najnoviji slušni aparati dostupni na tržištu koji se uz besplatnu proveru sluha mogu besplatno isprobati do 14 dana. 

Pročitajte više