Home
Magazin
Otvoren Neuroth slušni centar u Nišu

Blog „Bolje živeti“

Otvoren Neuroth
slušni centar
u Nišu

13.06.2022

U Nišu je u ponedeljak 6. juna otvoren novi Neuroth slušni centar. Neurothova mreža slušnih centara brzo raste donoseći bolji sluh u sve veći broj gradova u Srbiji. 

„Drago nam je što smo u našoj dinamičnoj ekspanziji u Srbiji konačno stigli do Niša i danas otvorili još jedan novi slušni centar, koji je u proteklih 16 meseci već 9. po redu u Srbiji! Grad Niš i cela regija time dobijaju savremeni slušni centar kakvog nema na ovim prostorima – sa tehnološki najmodernijom opremom i jedinstvenom procedurom za testiranje sluha. Austrijski standard i tradicija duga 115 godina kompanije Neuroth sada su dostupni i na jugu Srbije, kao i naša želja da omogućimo što više boljeg sluha u Nišu, Pirotu, Vranju, Leskovcu, Prokuplju“, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu.

 

Novi slušni centar nalazi se u samom centru grada, u ulici Vožda Karađorđa broj 4, preko puta hotela Ambasador. Radno vreme centra je svakim radnim danom od 8-16h.

 

Za sve one koji primećuju ili sumnjaju da ne čuju više onako dobro kao nekada naši stručni akustičari su na raspolaganju za kompetentno savetovanje i aktivnun podršku na putu do boljeg sluha. Sada su tu savremeni slušni aparati iz Neurotha, koji ne samo da omogućavaju bolji sluh, nego i vraćaju deo kvaliteta života. Kod nas se u to svi mogu lako uveriti, uz besplatnu probu novih i individualno prilagodjenih aparata u trajanju od 14 dana. Besplatan test sluha i savetovanje sa profesionalnim slušnim akustičarem može se zakazati telefonom 0631184992 ili online.

Zakažite termin i testirajte
Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu

Moglo bi Vas zanimati:

Tehnika

Pametni slušni
aparati
iz Neurotha

Iskusite visoku tehnologiju za svoje uši. Moderni slušni aparati impresioniraju svojom inovativnom tehnologijom i diskretnim dizajnom.

Pročitajte više

Ljudi

Kako poboljšati
zdravlje uha i smanjiti
rizik gubitka sluha 

Svetski dan uha i sluha podseća nas koliko je zdravlje uha važno, ali i uči kako prevenirati gubitak sluha koji je važan za kvalitet života.

Pročitajte više