Zaušni slušni

aparati

 

sa punjivom ili običnom baterijom

Mali oblik, velika efikasnost

Poseban izgled u kombinaciji sa visokom funkcionalnošću: zaušni slušni aparati odlikuju se izuzetnom efikasnošću i elegantnim izgledom. Postaju sve manji i imaju sve više praktičnih mogućnosti. Naši slušni akustičari će vam rado to dodatno objasniti.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Najvažnije karakteristike

Kod zaušnih slušnih pomagala elektronika se nalazi u kućištu iza uva. Tanka, gotovo nevidljiva cevčica vodi direktno u uvo, do zvučnika. Možete čak odabrati da li želite dodatni slušni umetak ili takozvani „kišobrančić“ (spoljni slušni aparat) koji se „rasklapa“ u uvu kako bi slušni aparat bolje nalegao.

Druge prednosti

Moderan dizajn i velik raspon mogućnosti obezbeđuju najveću prijatnost slušanja – na primer povezivanjem pomoću bluetooth-a s pametnim telefonom ili TV-om. Zaušni slušni aparati dostupna su u nizu boja i mogu se diskretno prilagoditi boji kože.

Tehnologija punjivih baterija za slušne aparate

Punjać za slušni aparat

Sigurno napunjeno, udobno za nošenje.

Jednostavno napunite i uživajte u jedinstvenom doživljaju sluha. „Punjiva umesto obične baterije“ – moto je najnovije generacije slušnih aparata. Slušni aparati su jednostavni za upotrebu i zbog toga izuzetno udobni za nošenje. Za doživljaj sluha 24 sata dnevno dovoljno je punjenje od nekoliko sati.

Zamorna zamena baterija, kao i nošenje rezervnih baterija svuda sa sobom time postaju nepotrebni. Punjiva litijum-jonska baterija odlikuje se dugim životnim vekom i otpornošću, a postoje i induktivni punjači.

Naši slušni akustičari rado će vam dodatno objasniti ostale prednosti slušnih aparata sa punjivom baterijom.

Zakažite termin

Neobavezujuće savetovanje

Stručnjak za slušne aparate savetuje korisnika slušnog aparata

Kako pronaći odgovarajući slušni aparat?

Pri odabiru slušnog aparata treba uzeti u obzir brojne kriterijume kao što su individualne potrebe, anatomija slušnih kanala, stepen gubitka sluha, kao i rukovanje i nega.

Naši slušni akustičari s dugogodišnjim iskustvom su vam na raspolaganju i rado će vas savetovati. Prilikom neobavezujućeg savetovanja u našem slušnom centru razgovaraćete sa slušnim akustičarem o stanju svog sluha i zajedno s njim napraviti detaljan slušni profil.

Zanima vas određeni slušni aparat?

Bilo da je diskretno smešten iza uva ili dobro skriven u slušnom kanalu, Neuroth nudi širok izbor modela i funkcija. Naš slušni akustičar rado će vas posavetovati.

Zakažite termin