Home
Otkrijte svoju MOĆ SLUHA

Želite

bolje čuti?

Mi to možemo.

Naše čulo sluha povezuje nas s okolinom na veoma poseban način. Od pesme na radiju se naježimo, tišina u šumi nas opušta, dok nas kola hitne pomoći upozoravaju svojom sirenom. Ako se ta veza putem sluha izgubi, to ograničava svako naše kretanje i naše svakodnevne aktivnosti u životu. Upravo zbog toga je veoma važno brinuti o sluhu i dobiti podršku kada je to potrebno: otkrijmo zajedno vašu moć sluha.

Stručnjak za slušne aparate savetuje korisnika slušnog aparata

Kako se sprovodi savetovanje?

U prvom besplatnom terminu savetovanja sa slušnim akustičarima iz Neurotha, prvo će se utvrditi vaša individualna slušna situacija, zahtevi i želje u vezi slušnih rešenja. U okviru ove analize sluha sprovodi se besplatno profesionalno merenje sluha i razumevanja govora. Na bazi toga izrađuje se vaš slušni profil pomoću koga slušni akustičar može pronaći optimalnu podršku za vaše uši.

Otkrijte vašu moć sluha korak po korak

1. Zakazivanje termina

U Neurothu put do moći sluha veoma je lagan i jednostavan. Najpre zakažite online ili putem telefona besplatan termin za savetovanje u vama najbližem slušnom centru.

2. Test sluha i individualno savetovanje

Prilikom prvog susreta u slušnom centru, slušni akustičari iz Neurotah sprovode detaljnu audiometriju, odnosno ispitivanje sluha, kako bi se na osnovu dobijenih merenja moglo utvrditi koji je tip gubitka sluha posredi. Jedino tako slušni akustičar može dati najbolji savet u vezi odabira slušnih aparata i privikavanja na njih. U tom terminu se takođe uzima i individualni otisak uha. U zavisnosti od toga jeste li se odlučili za kanalni slušni aparat (ceo aparatić smešten je u uhu) ili zaušni slušni aparat, prema otisku se izrađuje individualni slušni umetak ili ceo aparat.

Neuroth slušni test
3. Besplatno testiranje već prilagođenih slušnih aparata

Sada počinje faza testiranja u kojoj možete isprobati da li slušni aparati ispunjavaju vaše potrebe. Vaš slušni akustičar je tu da čuje sve vaše izazove tokom razdoblja probnog nošenja i privikavanja i odgovori na sva pitanja koja se pojave. Ukoliko probni period dobro prođe, sledi na kraju završno podešavanje. Uostalom, sve naše slušne aparate možete probno nositi besplatno do 14 dana!

4. Privikavanje i svakodnevni život s rešenjem za sluh

Redovno nošenje slušnih aparata je važno zbog bržeg privikavanja na život s njima. Privikavanje na slušanje pomoću slušnih aparata nije uvek jednostavno i ne ostvaruje se preko noći, ali redovne kontrole, nošenje i savetovanje s slušnim akustičarem doneće vam najbolje rezultate.

5. Kontrola i naknadna nega

Ako ste pronašli odgovarajuće slušne aparate i ako su oni optimalno i individualno prilagođeni, ostaje još samo jedno: zakazivanje termina za kontrolu nakon prvih mesec dana. Na taj način osiguravamo da se dobro snalazite sa slušnim aparatima i saznajemo jesu li potrebna dalja prilagođavanja. Uživajte u svom životu uz maksimalnu moć sluha.

Nada Kukobat
‘’Svi koji se razmišljaju treba da se odluče za slušne aparate. Drugačiji je život, drugačija je atmosfera uz slušne aparate iz Neurotha."
Borko Popović
"Pošto sam penzioner nije jednostavno priuštiti slušne aparate. Zahvaljujem se kompaniji Neuroth na mogućnosti da i mi penzioneri možemo da kupimo slušni aparat."

Borko Popović
Beograd

5-Sterne-Bewertung

“Jako dugo ne čujem dobro, obišao sam dosta slušnih kuća, Neuroth je u mom komšiluku i odlučio sam da ga posetim, nakon 15 dana besplatne probe, kupio sam slušni aparat.”

Vladimir Jeremić
Čačak

5-Sterne-Bewertung

“Danas sam bio na testiranju sluha u vašem centru u Čačku. Prezadovoljan sam samim prijemom i testiranjem i uopšte boravkom u tom prostoru. Sve pohvale za izuzetnu osobu koja je radila testiranje.”