Home
Zaštita sluha iz Neurotha

Zaštita sluha iz Neurotha

Prava zaštita sluha za sve situacije

Rešenja za zaštitu sluha iz Neurotha smanjuju buku na siguran nivo i jednostavno eliminišu ometajuće sporedne zvuke. Izrađuju se individualno, savršeno naležu u uvo i izuzetno su dugovečna. Naši slušni akustičari rado će vas savetovati o širokoj paleti naših proizvoda.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Bilo u kancelariji ili u slobodno vreme, buka nije uvek ista. Zbog toga svaka situacija zahteva drugačije rešenje za zaštitu sluha. Dobro je što se kod naših proizvoda za zaštitu sluha filteri mogu jednostavno promeniti, čime je osigurana maksimalna fleksibilnost.

Zaštita sluha u industriji i preduzećima

Počevši od 85 decibela kontinuiranog opterećenja pri radu pa naviše, nošenje zaštite sluha je obavezno. Rešenja za zaštitu sluha iz Neurotha, posebno razvijena za industriju i privredu, individualno se prilagođavaju vašim ušima i zahtevima profesije.

Saznajte više

Najsavremeniji filter za zaštitu sluha i slušni umeci

 

Zamenjivi filter za zaštitu sluha
Posebno razvijeni filteri prigušuju ometajuću buku tako da govor i dalje bude razumljiv. Posebna tehnologija membrana smanjuje efekte okluzije – na taj način se osigurava savršen zvuk i posebno realističan osećaj prostora.

Raznovrstan materijal
Uz zaštitu sluha naš prioritet je i udobnost. Neuroth nudi slušne aparate s ušnim umecima od silikona, akrilata ili titanijuma, a možete birati i njihovu boju. U zavisnosti od potreba sluha i zaštite osnovni proizvod se može dopuniti odgovarajućim filterom.

 

Koja je prikladna zaštita sluha?

Nezavisno od toga da li su u pitanju koncerti, posao ili spavanje, naši iskusni slušni akustičari će pronaći odgovarajuću zaštitu sluha za vas i dati nalog za izradu po meri.

Put do zaštite vašeg sluha

  • U jednom od Neurothovih slušnih centara uzima se otisak vašeg slušnog kanala.
  • Na osnovu tog otiska 3D-štampom i najfinijim ručnim radom izrađuje se zaštita sluha koja savršeno pristaje vašem uvu.
  • U Neurothovom slušnom centru vaša zaštita sluha se prilikom isprobavanja još jednom proverava u pogledu funkcionalnosti.
Zakažite termin