Home
Slušni aparati
Kupovina slušnih aparata
Kupovina slusnih aparata na rata

Bolji sluh je svima dostupan

Dobar sluh ne treba da bude pitanje cene

Mnogi ne znaju da dobar sluh ne mora biti skup. Kupovina je moguća preko PIO fonda (putem administrativne zabrane) ili uz odloženo plaćanje do čak 36 mesečnih rata!

Potrebe za slušnim aparatima su individualne i vrlo različite, baš kao i naša ponuda – od povoljnog osnovnog modela do vrhunskog slušnog aparata – bolji sluh je za svakoga dostižan. Informišite se bez obaveze u Neuroth slušnom centru u svojoj blizini.

Zakažite termin

Da li zdravstveno osiguranje plaća moje slušne aparate?

Svako ko želi da ponovo dobro čuje dobija podršku. Lekarski recept od Vašeg ORL lekara je preduslov za nabavku slušnih aparata uz subvenciju Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO). Uz RFZO nalog, Neuroth slušni aparati dostupni su sa ili bez doplate.

Stepen oštećenja sluha određuje koliki će iznos troškova za vaše slušne aparate pokriti Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO).

Die perfekte Welle

Slušni aparati uz RFZO nalog
bolji sluh je svima dostupan

 

Pravo na slušni aparat uz subvenciju RFZO imaju osiguranici RFZO po uslovima propisanim Pravilnikom za nabavku medicinskih pomagala RFZO.

 

U Neuroth slušnim centrima možete nabaviti slušni aparat po ceni od 0 RSD –  osnovni model, bez doplate uz RFZO doznaku ili se možete odlučiti za kupovinu naprednijih vrhunskih slušnih aparata uz doplatu razlike u ceni na iznos koji daje RFZO. Slušne aparate možete kupiti i bez doznake RFZO.

Papirologija? Mi ćemo se pobrinuti za to!

Naša Neuroth usluga za vas: ne morate da brinete ni o čemu kada kupujete svoj slušni aparat. Mi vodimo računa o direktnom obračunu kod zdravstvenog osiguranja, subvencija se odbija direktno od vašeg računa. Naši slušni akustičari će vas rado posavetovati o svim pitanjima u vezi sluha, slušnih aparata i procedure za ostvarivanje prava na RFZO subvenciju.

Pronadjite Neuroth slušni centar