Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha u industriji i preduzećima

Zaštita sluha u industriji i preduzećima

Savršeno zaštićeni tokom dana

Na mnogim radnim mestima buka je deo profesionalne svakodnevice. Rešenja za zaštitu sluha iz Neurotha, posebno razvijena za industriju i privredu, individualno se prilagođavaju vašim ušima i zahtevima profesije. Naši stručnjaci će vas rado posavetovati o širokoj paleti naših servisnih usluga.

Kontaktirajte nas
Die perfekte Welle

Najvažnija svojstva

Počevši od 85 decibela kontinuiranog opterećenja pri radu pa naviše, nošenje zaštite sluha je obvaezno. Zaštita sluha iz Neurotha izrađena po meri savršeno naleže u uvo, a zahvaljujući materijalu koji ne nadražuje kožu može se udobno nositi i tokom dužeg vremenskog perioda.

Opasne frekvencije se optimalno filtriraju, dok se govor i signali mogu i dalje percipirati. Osim toga, ovakva zaštitaje  i izuzetno isplativa zbog mogućnosti korišćenja tokom više godina.

Naši proizvodi

Soundsaver

SUNDSAVER

Ova zaštita sluha, koja se može koristiti u industriji i privredi, izrađuje se po meri od mekanog silikonskog materijala, i posebno je prijatna za nošenje – bez osećaja pritiskanja. Visokokvalitetni filter osigurava potrebno smanjenje buke, dok govor i signali ostaju čujni.

Soundsaver X

SOUNDSAVER X

„SOUNDSAVER X“ je individualno prilagođena zaštite sluha od metaakrilne smole. Visokokvalitetni filter garantuje stalnu ventilaciju, osigurava ujednačavanje pritiska i naročito prijatan osećaj pri nošenju.

Naše usluge

Usluge na licu mesta

Od otiska uva do obuke, naši stručnjaci će se rado pobrinuti za vas direktno na vašoj lokaciji.

Funkcionalno ispitivanje

Vrednosti prigušenja se pre upotrebe zaštite sluha precizno proveravaju i dokumentuju.

Sveobuhvatna usluha

Uključene su brojne dodatne usluge, kao što su na primer godišnje kontrole, čišćenja itd.

Da li je u vašem preduzeću potrebna zaštita sluha?

Naši iskusni saradnici u svako doba su vam na raspolaganju za sva pitanja i rado će doći direktno do vas u preduzeće. Jednostavno dogovorite neobvezujući savetodavni termin!

Kontaktirajte nas