Home
Slušni aparati

Bolji sluh s Neuroth slušnim aparatima

Koji slušni aparati vam odgovaraju?

Svako uvo je drugačije baš kao i otisak prsta. Potrebe za slušnim aparatima su takođe individualne. Pri izboru odgovarajuće tehnologije i slušnog rešenja rado će vam pomoći naši stručni slušni akustičari.

Zakažite besplatan pregled
Die perfekte Welle

Koje su prednosti slušnog aparata?

Viši kvalitet života

Slušni aparati vraćaju u vaš život zvuke za koje mislite da su nestali. Možete lakše pratiti razgovore i ponovo živeti punim plućima. Propratni efekat zdravog sluha je i psihička kondicija: osobe koje dobro čuju imaju i manji rizik od demencije.

Prednosti:

  • BOLJE RAZUMEVANJE GOVORA –  na primer prilikom razgovora, na telefonu, tokom gledanja televizije itd.
  • BOLJA PERCEPCIJA OKOLINE – na primer cvrkut ptica ili padanje kiše
  • POVEĆANJE SAMOPOUZDANJA – uz pomoć slušnih aparata opet ćete rado učestvovati u aktivnostima s porodicom i prijateljima
  • NOVI DOŽIVLJAJ OBAVLJANJA RADNIH ZADATAKA – zahvaljujući diskretnom slušnom aparatu ponovno se u potpunosti možete koncentrisati na svoj posao
  • MANJI NAPOR – prema raznim studijama osobe koje dobro čuju duže zadržavaju dobru psihičku i fizičku kondiciju; naime, smanjen sluh je uzrok fizičkog napora, kao i čestih glavobolja, iscrpljenosti i stresa
Slušna rešenja: slušni aparati i zaštita sluha iz Neurotha 8

Zašto bi trebalo da kupite Neuroth slušne aparate?

Individualno prilagođavanje

Tokom detaljnog savetovanja Neuroth slušni akustičar utvrđuje vaše individualne potrebe i zajedno s vama pronalazi odgovarajući model slušnog aparata koji se izrađuje po meri i individualno prilagođava vašem sluhu.

Najnovija tehnologija

Savremeni slušni aparati se putem bluetooth-a mogu povezivati s mobilnim telefonom ili televizorom. Uz aplikaciju to je veoma jednostavno. Zahvaljujući stalnim usavršavanjima naši slušni akustičari su uvek upoznati s novim tehnologijama slušnih aparata.

Maleni i veoma udobni

Slušni aparati danas su vrlo mali i gotovo nevidljivi. Uzimanjem otiska uha naši slušni aparati se individualno prilagođavaju vašim slušnim kanalima – kako bi se savršeno postavili u, ili na uho.

.

Optimalno pristajanje

Svi ušni umeci koji garantuju optimalno pristajanje vaših slušnih aparata izrađuju se tehnikom 3D-štampe od materijala koji većina ljudi dobro podnosi. Za posebno osetljivu kožu i osobe sklone alergijama možemo ih proizvesti i od titanijuma.

Individualna stručna usluga

Sluh je stvar poverenja. Na putu ka boljem sluhu prati vas Neurothov slušni akustičar koji ostaje i vaša pouzdana osoba za kontakt po pitanju privikavanja, podešavanja i profesionalnog čišćenja vaših slušnih aparata. Potrebne popravke obavljaju naši zaposleni koji su specijalno obučeni i edukovani za to.