Home
Slušni aparati
Koji slušni aparati Vam odgovaraju?
Svako uvo je drugačije, jedinstveno kao i otisak prsta. Potrebe za slušnim aparatom su takođe individualne. Naši stručni akustičari će vam rado pomoći da izaberete najbolji slušni aprata za vas i vaše slušne potrebe.
Otkrijte
svoju

Koje su prednosti nošenja slušnog aparata?

Slušni aparati vraćaju u vaš život zvukove za koje mislite da su nestali. Možete lakše pratiti i učestvovati u  razgovoru. Propratni efekat zdravog sluha je psihička kondicija: osobe koje dobro čuju imaju i manji rizik od demencije.

Vaša prednost – bolji kvalitet života:

  • Bolje razumevanje govora – na primer prilikom razgovora, na telefonu, tokom  gledanja televizije itd.
  • Bolja percepcija okoline – cvrkut ptica ili padanje kiše. • Povećano samopouzdanje – Uz pomoć slušnih aparata opet ćete rado učestvovati u aktivnostim sa porodicom i prijateljima
  • Novi doživljaj obavljanja radnih zadataka –zahvaljujući diskretnom slušnom aparatu,  ponovo se u potpunosti možete koncentrisati na svoj posao
  • Manji napor – prema različitim studijama, osobe koje dobro čuju duže zadržavaju dobru psihičku i fizičku kondiciju. Smanjen sluh je uzrok fizičkog napora, kao i čestih glavobolja, iscrpljenosti i stresa.

Zašto bi trebalo da kupite Neuroth slušne aparate?

Individualno prilagođavanje

Tokom detaljnog savetovanja, Neuroth slušni akustičar utvrđuje vaše individualne potrebe i zajedno  sa vama pronalazi odgovarajući model slušnog aparata, koji se izrađuje po meri i individualno prilagođava vašem sluhu.

Najnovija tehnologija

Savremeni slušni aparati se putem Bluetooth-a mogu povezati sa mobilnim telefonom ili televizorom. Uz aplikaciju to je veoma jednostavno. Zahvaljujući stalnim usavršavanjima naši slušni akustičari su uvek upoznati sa novim tehnologijama slušnih aparata.

Mali i veoma udobni

Slušni aparati danas su vrlo mali i skoro nevidljivi. Uzimanjem otiska uha naši slušni aparati se individualno prilagođavaju vašim slušnim kanalima – kako bi se savršeno postavili u ili na uho.

Optimalno pristajanje

Svi ušni umetci koji garantuju optimalno pristajanje vaših slušnih aparata, izrađuju se tehnikom 3D – štampe od materiala koji većina ljudi dobro podnosi. Za posebno osetljivu kožu i osobe sklone alergijama, možemo ih proizvesti i od titanijuma.

Individualna stručna usluga

Sluh je stvar poverenja. Na putu ka boljem sluhu prati vas  Neurothov slušni akustičar koji ostaje i vaša pouzdana osoba za kontakt po pitanju privikavanja, podešavanja, i profesionalnog čišćenja vaših slušnih aparata. Potrebne popravke obavljaju naši zaposleni koji su specijalno obučeni i edukovani za to.

Nada Kukobat
‘’Svi koji se razmišljaju treba da se odluče za slušne aparate. Drugačiji je život, drugačija je atmosfera uz slušne aparate iz Neurotha."
"Jako dugo ne čujem dobro, obišao sam dosta slušnih kuća, Neuroth je u mom komšiluku i odlučio sam da ga posetim, nakon 15 dana besplatne probe, kupio sam slušni aparat."
"Nakon odrađene provere sluha, dali su mi 2 nova slušna aparata na probu, prilagođena mom oštećenju sluha i mojim ušima. I imala sam priliku da ih probam pre konačne odluke".
"Ovi aparati su toliko savremeni da mogu preko telefona da pojačavam i smanjujem zvuk odnosno da podešavam onaj zvuk koji mi odgovara".