Home
Savetovanje
Individualno savetovanje u slušnom centru

Individualno savetovanje u slušnom centru

Savetovanje o sluhu, analiza sluha i odabir slušnog pomagala

Sluh je stvar poverenja i nešto vrlo lično zbog čega je kod donošenja odluka u vezi sa slušnim aparatom vrlo važno stručno i detaljno savetovanje. Vaš slušni akustičar pretvoriće se u uho i sa vama pronaći savršeno rešenje za vaš problem, nezavisno od toga želite li da obavite slušni test, imate li pitanja o slušnim aparatima ili želite da se informišete individualnim zaštitama sluha.

Zakažite termin savetovanja

Uz pomoć slušnog akustičara do novog doživljaja sluha

Individualno savetovanje i slušni test

Tokom prvog razgovora naš slušni akustičar će sa vama razgovarati o trenutnom stanju vašeg sluha,  vašim ličnim potrebama i željama te će u saradnji sa vama kreirati vaš detaljan slušni profil. U okviru analize sluha sprovodi se i besplatan profesionalni slušni test i test govora. Na bazi rezultata slušnog testa akustičar pronalazi najbolji slušni aparat za vas.

Slušni test kod slušnog akustičara
Slušni test kod slušnog akustičara

Prilagođavanje slušnog aparata

Čim se odlučite za slušni aparat, uzećemo otisak vaših ušiju i na osnovu toga napraviti umetak koji je individualno prilagođen vašem uhu. To je važno kako bi on savršeno nalegao u uho i bio udoban za nošenje. Kada ste pronašli odgovarajući slušni aparat, malo-pomalo sledi fino prilagođavanje.

Privikavanje i „bolji život“

Nakon što su slušni aparati prilagođeni vašim slušnim potrebama, važno je nositi ih što je češće moguće. Uspeh u slušanju nastaje korak po korak. Faza prilagođavanja može zahevati više vremena jer se mozak ponovno mora prilagoditi svim zvukovima. U tom periodu vaš slušni akustičar je vodič putovanja i prva osoba za kontakt kad vas „uho žulja“. Nakon tog perioda on vam i dalje ostaje na raspolaganju, kao pouzdana i stručna osoba za kontakt.

Slušni test kod slušnog akustičara

Zaštitite uši

Zaštita sluha od buke

Buka je jedan od najčešćih razloga nagluvosti. Zato je razumno zaštititi uši od spoljnih uticaja. U individualnom razgovoru naš slušni akustičar će Vas posavetovati i preporučiti vam zaštitu sluha i filter individualno prilagođen buci kojoj ste izloženi.

Više o Neurothovoj zaštiti sluha
Individualno savetovanje u slušnom centru 1

Zakažite termin savetovanja

Želite savetovanje o sluhu? Razgovarajte s našim stručnjacima za sluh o svojoj situaciji i željama. Dogovorite odmah neobavezujući besplatni termin u Neuroth-ovom slušnom centru.

Zakažite termin