Home
Savetovanje
Individualno savetovanje u slušnom centru

Individualno savetovanje u slušnom centru

Savetovanje o sluhu, analiza sluha i odabir slušnog pomagala

Sluh je stvar poverenja i nešto vrlo lično zbog čega je kod donošenja odluka u vezi sa slušnim aparatom vrlo važno stručno i detaljno savetovanje. Vaš slušni akustičar pretvoriće se u uho i s vama pronaći savršeno rešenje za vaš problem, nezavisno od toga želite li da obavite slušni test, imate li pitanja o slušnim aparatima ili želite da se informišete individualnim zaštitama sluha.

Zakažite termin savetovanja

Uz pomoć slušnog akustičara do novog doživljaja sluha

Individualno savetovanje i slušni test

Tokom prvog razgovora naš slušni akustičar će sa vama razgovarati o trenutnom stanju vašeg sluha,  vašim ličnim potrebama i željama te će u saradnji sa vama kreirati vaš detaljan slušni profil. U okviru analize sluha sprovodi se i besplatan profesionalni slušni test i test govora. Na bazi rezultata slušnog testa akustičar pronalazi najbolji slušni aparat za vas.

Individualno savetovanje u slušnom centru 4
Individualno savetovanje u slušnom centru

Prilagođavanje slušnog aparata

Čim se odlučite za slušni aparat, uzećemo otisak vaših ušiju i na osnovu toga individualno napraviti slušni aparat. To je važno kako bi on savršeno nalegao u uho i bio udoban za nošenje. Kada ste pronašli odgovarajući slušni aparat, malo-pomalo sledi fino prilagođavanje.

Privikavanje i „bolji život“

Nakon što su slušni aparati prilagođeni vašim slušnim potrebama, važno je nositi ih što je češće moguće. Uspeh u slušanju nastaje korak po korak. Faza prilagođavanja može zahevati više vremena jer se mozak ponovno mora prilagoditi svim zvukovima. U tom periodu vaš slušni akustičar je vodič putovanja i prva osoba za kontakt kad vas „uho žulja“. Nakon tog perioda on vam i dalje ostaje na raspolaganju, kao pouzdana i stručna osoba za kontakt.

Individualno savetovanje u slušnom centru 3

Zaštitite uši

Zaštita sluha od buke

Buka je jedan od najčešćih razloga nagluvosti. Zato je razumno zaštititi uši od spoljnih uticaja. U individualnom razgovoru naš slušni akustičar će Vas posavetovati i preporučiti vam zaštitu sluha i filter individualno prilagođen buci kojoj ste izloženi.

Više o Neurothovoj zaštiti sluha
Individualno savetovanje u slušnom centru 1

Zakažite termin savetovanja

Želite savetovanje o sluhu? Razgovarajte s našim stručnjacima za sluh o svojoj situaciji i željama. Dogovorite odmah neobavezujući besplatni termin u Neuroth-ovom slušnom centru.

Zakažite termin