Home
Slušni aparati
Cene slušnih aparata

Kategorijeslušnih aparata i cene

Moguće je sebi priuštiti bolji sluh

Savremena tehnologija vam omogućava da ponovno čujete zahvaljujući najnovijim slušnim aparatima. A ono što mnogi ne znaju jeste da dobar sluh ne mora biti skup. Savremeni slušni aparati dostupni su već od 0 RSD* ! Informišite se bez obaveze u Neurothovom slušnom centru.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Individualno prilagođavanje

Potrebe za slušnim aparatom su individualne i često vrlo različite. Podjednako su raznovrsne i različite varijante slušnih aparata – od povoljnog osnovnog modela do vrhunskog slušnog aparata – bolji sluh je za svakoga dostižan. Pri izboru odgovarajuće tehnologije, modela i varijante slušnog aparata rado će vam pomoći naši stručni slušni akustičari.

Cene slušnih aparata:naše 4 kategorije slušnih aparata

„Jednostavno zbrinjavanje“

Od  RSD*

Da li ste osoba koja uglavnom ima jednostavne slušne potrebe? Sa slušnim aparatima ove kategorije vaše oštećenje sluha je svrsishodno zbrinuto, kako biste mogli ponovno da percipirate sve zvuke u svakodnevici.

Karakteristike slušnih aparata:
automatsko podešavanje glasnoće itd.

Naši osnovni modeli zaušnih slušnih aparata dostupni su već od 0 RSD* .

Zakažite termin

„Kućna udobnost“

Od 45.000,00 RSD*

Da li ste osoba koja uglavnom ima jednostavne slušne potrebe? Sa slušnim aparatima ove kategorije vaše oštećenje sluha je svrsishodno zbrinuto, kako biste mogli ponovno percipirati sve zvuke u svakodnevici.

Karakteristike slušnih aparata:
jednostavno prepoznavanje situacije, osnovne funkcije udobnosti itd.

Slušni aparati ove kategorije postoje u zaušnoj varijanti i po ceni od 56.000,00 RSD* (po uvu odnosno slušnom aparatu).

Zakažite termin

„Za ljude u pokretu“

od 92.990,00 RSD*

Da li ste osoba koja je aktivna i rado komunicira? Sa slušnim aparatima ove kategorije možete se ponovno odlično sporazumevati u bučnom okruženju, npr. prilikom bavljenja aktivnostima na otvorenom, u telefonskim razgovorima itd.

Karakteristike slušnih aparata:
automatsko prigušivanje buke, Bluetooth itd.

Slušni aparati ove kategorije postoje u kanalnoj i zaušnoj varijanti (s običnom i punjivom baterijom) po ceni od 123.990,00 RSD* (po uvu odnosno slušnom aparatu).

Zakažite termin

 

„Život punim plućima“

od 162.890,00 RSD*

Da li ste osoba ste koja rado putuje i želi da u svim životnim situacijama uživa u najvećoj udobnosti slušanja? Bilo da ste na koncertu ili u restoranu, sa slušnim aparatima ove kategorije u svim svakodnevnim situacijama sve ponovno odlično čujete i razumete.

Karakteristike slušnih aparata:
najnovija tehnologija, potpuna automatika, najveća raznolikost programa itd.

Slušni aparati ove kategorije postoje u kanalnoj i zaušnoj varijanti (s običnom i punjivom baterijom) po ceni od 218.290,00 RSD* (po uvu odnosno slušnom aparatu).

Zakažite termin

 

*Cena uz RFZO nalog

USLUGA …

je kod nas na prvom mestu

Na putu k boljem sluhu pratiće vas Neurothov slušni akustičar – od prvog savetovanja do vašeg zadovoljstva slušnim aparatom. Naši visoki standardi po pitanju kvaliteta i usluge garancija su da ćete dobiti najbolji tretman u svakom našem centru. Bogata ponuda naših usluga uključuje redovna prilagođavanja, testiranja i čišćenja vaših slušnih aparata. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi vašeg slušnog sistema.

Više o Neurothovoj usluzi

Da li vas zanimaju slušni aparati?

Kontaktirajte nas!

Naši slušni akustičari su osobe za vaš prvi kontakt kada je u pitanju bolji sluh. Rado će vas savetovati i pomoći vam u pronalaženju odgovarajućeg slušnog aparata! Jednostavno zakažite termin u Neurothovom slušnom centru.

Zakažite termin