Home
Slušni aparati
Cene slušnih aparata

Moguće je sebi priuštiti bolji sluh

Savremena tehnologija vam omogućava da ponovno čujete zahvaljujući najnovijim slušnim aparatima. A ono što mnogi ne znaju jeste da dobar sluh ne mora biti skup. Savremeni slušni aparati dostupni su već od 0 RSD* ! Informišite se bez obaveze u Neuroth slušnom centru.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Individualno prilagođavanje

Potrebe za slušnim aparatom su individualne i često vrlo različite. Podjednako su raznovrsne i različite varijante slušnih aparata – od povoljnog osnovnog modela do vrhunskog slušnog aparata – bolji sluh je za svakoga dostižan. Pri izboru odgovarajuće tehnologije, modela i varijante slušnog aparata rado će vam pomoći naši stručni slušni akustičari.

Cene slušnih aparata:naše 4 kategorije slušnih aparata

„Jednostavno zbrinjavanje“

Od  RSD*

Da li ste osoba koja uglavnom ima jednostavne slušne potrebe? Sa slušnim aparatima ove kategorije vaše oštećenje sluha je svrsishodno zbrinuto, kako biste mogli ponovno da percipirate sve zvuke u svakodnevici.

Karakteristike slušnih aparata:
automatsko podešavanje glasnoće itd.

 

Zakažite termin

Cene slušnih aparata
Cene slušnih aparata

„Kućna udobnost“

Od 52.500,00 RSD*

Da li ste osoba koja uglavnom ima jednostavne slušne potrebe? Sa slušnim aparatima ove kategorije vaše oštećenje sluha je svrsishodno zbrinuto, kako biste mogli ponovno percipirati sve zvuke u svakodnevici.

Karakteristike slušnih aparata:
– jednostavno prepoznavanje situacije, osnovne funkcije udobnosti itd.

 

Zakažite termin

„Razgovori telefonom i prijatno slušanje televizije.“

od 68.500,00 RSD*

Tokom gledanja televizije ponovo doživljavate zvuk na prirodan način. Slušni aparati omogućavaju bolju razumljivost i prirodniji zvuk. Napredni direktni mikrofon smanjuje pozadinsku buku i orijentiše se na govor koji dolazi spreda.

Karakteristike slušnih aparata:
– poseduje najnoviju generaciju procesora, što omogućava doživljaj prirodnijeg zvuka

 

Zakažite termin

 

Cene slušnih aparata
Cene slušnih aparata

„Za ljude u pokretu“

od 105.500,00 RSD*

Da li ste osoba koja je aktivna i rado komunicira? Sa slušnim aparatima ove kategorije možete se ponovno odlično sporazumevati u bučnom okruženju, npr. prilikom bavljenja aktivnostima na otvorenom, u telefonskim razgovorima itd.

Karakteristike slušnih aparata:
– automatsko prigušivanje buke, bluetooth itd.

 

Zakažite termin

 

„Poboljšano razumevanje govora uz nesmetano praćenje zvukova iz okoline “

od 137.000,00 RSD*

Zahvaljujući modernoj, fleksibilnoj tehnologiji mikrofona, udobnost sluha se postiže brzo promenljivim izvorima zvuka.

Karakteristike slušnih aparata:
– slušni aparati, upareni čine jedan slušni sistem, smanjuju pozadinsku buku bez uticaja na razumevanje govora. Zahvaljujući prednostima prostorne obrade zvuka omogućavaju bogat i puni zvuk visokog kvaliteta.

 

Zakažite termin

 

Cene slušnih aparata
Cene slušnih aparata

„Život punim plućima“

od 173.500,00 RSD*

Da li ste osoba koja rado putuje i želi da u svim životnim situacijama uživa u najvećoj udobnosti slušanja? Bilo da ste na koncertu ili u restoranu, sa slušnim aparatima ove kategorije u svim svakodnevnim situacijama sve ponovno odlično čujete i razumete.

Karakteristike slušnih aparata:
– najnovija tehnologija, potpuna automatika, najveća raznolikost programa itd.

 

Zakažite termin

 

*Cena uz RFZO nalog

USLUGA …

Neuroth slušni akustičar

je kod nas na prvom mestu

Na putu ka boljem sluhu pratiće vas Neuroth slušni akustičar – od prvog savetovanja do vašeg zadovoljstva slušnim aparatom. Naši visoki standardi po pitanju kvaliteta i usluge garancija su da ćete dobiti najbolji tretman u svakom našem centru. Bogata ponuda naših usluga uključuje redovna prilagođavanja, testiranja i čišćenja vaših slušnih aparata. Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi vašeg slušnog sistema.

Više o Neurothovoj usluzi

Da li vas zanimaju slušni aparati?

Kontaktirajte nas!

Naši slušni akustičari su osobe za vaš prvi kontakt kada je u pitanju bolji sluh. Rado će vas savetovati i pomoći vam u pronalaženju odgovarajućeg slušnog aparata! Jednostavno zakažite termin u Neurothovom slušnom centru.

Zakažite termin