Home
Blog „Aktuelno“

Blog

Saveti i iskustva korisnika

Zašto nositi

dva slušna

aparata?

Priroda nam je dala dva uha. Baš kao što su nam potrebna oba oka da bismo jasno videli, našem mozgu su potrebna oba uha da efikasno čuje i obrađuje zvučne signale. 

Pročitajte više

Akcije i dešavanja

Bolji sluh

iz Neurotha

sada i

u Pančevu

Novi slušni centar u Pančevu nalazi se na adresi Zmaja Jove Jovanovića 39, ili popularno – kod pijace. gde  pruža uslugu u austrijskom standardu, po kojoj je Neuroth prepoznatljiv bilo gde u Evropi.

 

Pročitajte više

Saveti i iskustva korisnika

Kako da se

zaštite od

buke?

Na Međunarodni dan zaštite od buke, koji se obeležava 26.aprila, želimo da podelimo neke savete o tome kako da se preventivno zaštitite od glasnog okruženja:

Pročitajte više

Više članaka

Sluh i tehnologija

Svetski dan

zdravlja

Danas obeležavamo Svetski dan zdravlja obeležava se širom sveta 7.aprila, na dan osnivanja Svetske zdravstvene organizacije. Tim povodom ukazujemo na značaj zdravlja uha i sluha i pozivamo vas da danas posebno posvetite svom sluhu.

Sluh i tehnologija

Najneprijatniji

zvukovi

Kreda škripi po tabli – sama pomisao na taj zvuk Vas naježi i vrati u školsko doba. Evo liste pet zvukova koji nam svima stvaraju osećaj neprijatnosti

Sluh i tehnologija

Prostorno

slušanje

sa dva uha

Sa dva oka možemo da vidimo prostorno, sa dva uha možemo da čujemo prostorno. Ova sposobnost naziva se binauralni ili usmereni sluh i služi nam za orijentaciju i prepoznavanje opasnosti.

Sluh i tehnologija

Briga o sluhu

 dostupna svima!

Svetski dan uha i sluha podseća nas koliko je zdravlje uha važno, ali i uči kako prevenirati gubitak sluha koji je važan za kvalitet života.

Akcije i dešavanja

Neuroth

slušni aparati 

od sada i u Šapcu

Otvoren je Neuroth 12. slušni centar u Srbiji. U Šapcu stanovnici mogu da obave besplatan test sluha i besplatno isprobaju individualno prilagođene slušne aparate