Home
Blog
Neuroth od sada i na Čukarici

Blog

Neuroth

od sada

i na Čukarici

24.04.2024

U najprometnijoj ulici na Banovom Brdu u Beogradu, na adresi Požeška 148a otvoren je novi slušni centar. Austrijski standard boljeg sluha sada je lako I brzo dostupan I građanima Čukarice i Iokolnih naselja. Otvaranju su prisustvovali I član top managementa naše kompanije, koji je za ovu priliku doputovao iz Austrije.

Jedinstven pristup u pružanju usluga

Naša dugogodišnja tradicija, koja traje više od 117 godina, odražava se u neprekidnom unapređenju slušnih rešenja I usluga. Kao jedinstveno u Srbiji, sprovodio tonsku i govornu audiometriju u slobodnom polju, što predstavlja deo standardne procedure testiranja sluha, omogućavajući individualno precizno prilagođavanje slušnih aparata potrebama korisnika.

Besplatno testiranje sluha

Testiranje sluha obavljaju profesionalni slušni akustičari u posebno dizajniranim, zvučno-izolovanim kabinama, na audiometrima najnovije generacije. Na osnovu nalaza audiometrije, anatomije uha korisnika, životnih navika i zahteva klijenta, slušni akustičar daje preporuku za optimalni model aparata. Ova usluga u Neurothu je besplatna za sve zainteresovane.

Slušni aparati se prilagođeni za uho korisnika, daju na probu besplatno u trajanju do 14 dana, uz stalnu podršku akustičara tokom perioda nošenja i privikavanja. Obezbeđena je garancija u trajanju do dve godine, redovno održavanje i servis.

Vreme je za MOĆ SLUHA

“Naša je misija da usluge i proizvode u austrijskom standardu učinimo dostupim što većem broju ljudi u Srbiji. Želimo da pobedimo predrasude i stigmu u vezi sa slušnim aparatima – jer nošenje slušnih aparata treba doživeti isto kao i nošenje naočara. Zato u našim centrima rade kompetentni profesionalni akustičari koji su tu da pruže podršku na svakom koraku puta do boljeg sluha. Danas otvaramo već 17. slušni centar u Srbiji, a četvrti u Beogradu. Smatramo da svako ima pravo na bolji sluh, zato smo obezbedili Neuroth finansiranje – mogućnost plaćanja na do 36 rata Radujemo se što ćemo i u ovom delu prestonice – na Čukarici, omogućiti svim zainteresovanima da ponovo otkriju svoju moć sluha i sami se uvere u naš moto “Bolje čuti. Bolje živet”, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu.

Slušni aparati za svačije uho i svačiji džep

Dobar sluh ne treba da bude pitanje cene – zato u ponudi imamo različite modele slušnih aparata za svaki budžet, uz fleksibiline uslove kupovine na do 36 rata, a slušni aparati se mogu nabaviti sa ili bez doplate uz RFZO i SOVO nalog.

Slušni centar na Banovom Brdu otvoren je svakog radnog dana – ponedeljkom, utorkom, četvtkom i petkom 8-16h, a sredom 10-18h. Svi koji žele da provere svoj sluh mogu zakazati besplatan test sluha telefonom na broj 0800 210 100 ili online.

Moglo bi Vas zanimati:

Akcije i dešavanja

Svetski

dan sluha

u Neurothu

Pridružili smo se kampanji Svetske Zdravstvene organizacije. Pozivamo vas da nam se pridružite u prvoj nedelji marta i učinite prvi korak ka boljem sluhu vas i vaših bližnjih.

Pročitajte više

Akcije i dešavanja

Slušni aparati

iz Neurotha

od sada

i u Užicu

Austrijski standard kakav Neuroth pruža klijentima u Beču, Gracu, Ženevi, sada je dostupan i stanovnicima zlatiborskog okruga. U novom slušnom centru u Užicu u ponudi su najnoviji slušni aparati dostupni na tržištu koji se uz besplatnu proveru sluha mogu besplatno isprobati do 14 dana. 

Pročitajte više