Home
Blog
Slušni aparati iz Neurotha od sada i u Užicu

Blog

Slušni aparati

iz Neurotha

od sada

i u Užicu

08.02.2024

Austrijski standard kakav Neuroth pruža klijentima u Beču, Gracu, Ženevi, sada je dostupan i stanovnicima zlatiborskog okruga. U novom slušnom centru u Užicu u ponudi su najnoviji slušni aparati dostupni na tržištu koji se uz besplatnu proveru sluha mogu besplatno isprobati do 14 dana.

Oštećenje sluha je čest problem o kojem se malo govori. Nastaje postepeno i nije ga uvek lako prepoznati, a još ga je teže prihvatiti. U javnosti postoji stigma o slušnim aparatima, pa su osobe sa oslabljenim sluhom zabrinute kako će okolina reagovati na slušni aparat. Zato mnogi odlažu posetu audologu. A za to vreme sluh nepovratno propada. U Neurothu smatraju da svaki čovek treba i zaslužuje da dobro čuje, jer bolji sluh znači i bolji život.

U Užicu od sada svi zainteresovani za bolji sluh mogu u Neurothu potpuno besplatno testirati sluh kod profesionalnog slušnog akustičara. Testiranje se obavlja u posebno dizajniranim zvučno-izolovanim kabinama na audiometrima najnovije generacije. Na osnovu nalaza audiometrije, anatomije uha korisnika, životnih navika i zahteva klijenta, slušni akustičar daje preporuku za optimalni model aparata.

Još jedna pogodnost koju Neuroth nudi je to da korisnik dobija aparat na probu besplatno, u trajanju do 14 dana, pa se lično u svom domu može uveriti kako izgleda život sa slušnim apartinma. Tokom probnog perioda na raspolaganju je podrška akustičara tokom perioda nošenja i privikavanja. Za kupljene slušne aparate obezbeđena je i garanciju u trajanju do dve godine, redovno održavanje aparata i servis.

“Naša je misija da usluge i proizvode koje unapređujemo već 117 godina, u austrijskom standardu učinimo dostupim što većem broju ljudi u Srbiji. Želimo da pobedimo predrasude i stigmu u vezi sa slušnim aparatima – jer nošenje slušnih aparata isto je kao i nošenje naočara. Zato u Neurothu rade kompetentni porfesionalni akustičari koji su tu da pruže podršku na svakom koraku puta do boljeg sluha”, izjavio je na svečanosti otvaranja Rastko Savić, menadžer prodaje Neuroth Srbija.

“Danas otvaramo već 16. slušni centar u dve godine, već dugo želimo doći u Užice I sada ostvarujemo taj cilj. U Neurothu smatramo da svako ima pravo na bolji sluh, zato omigućavamo besplatno testiranje sluha i besplatnu probu individualno prilagodjenih aparata. Radujemo se što ćemo omogućiti stanovnicima zlatiborskog okruga da ponovo otkriju svoju moć sluha“, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu.

Verujemo da dobar sluh ne treba da bude pitanje cene, zato u ponudi imamo različite modele slušnih aparata za svaki džep, uz fleksibiline uslove kupovine do 36 rata, a aparati se mogu nabaviti sa ili bez doplate uz RFZO I SOVO nalog.

Svi koji žele da provere svoj sluh mogu zakazati besplatan test sluha telefonom na broj 0313105260 i 0631183005 ili online.

Moglo bi Vas zanimati:

Akcije i dešavanja

Neuroth

od sada

i na Čukarici

Akcije i dešavanja

Svetski

dan sluha

u Neurothu

Pridružili smo se kampanji Svetske Zdravstvene organizacije. Pozivamo vas da nam se pridružite u prvoj nedelji marta i učinite prvi korak ka boljem sluhu vas i vaših bližnjih.

Pročitajte više