Home
MOĆ SLUHA – zvući dobro
Učitavanjem video snimka prihvatate politiku privatnosti Youtube.
Saznajte više
Učitaj video
Stručnjak za slušne aparate savetuje korisnika slušnog aparata

Pomažemo vam da otkrijete svoju moć sluha

Ispitivanje sluha, konsultacije, odgovarajuće slušno rešenje:
U terminu rezervisanom samo za vas fokusiramo se na vase slušne potrebe i zajedno s vama otkrivamo vašu moć sluha.

Mali i nevidljivi

Naši slušni aparati su mali, lagani kao pero i gotovo nevidljivi. Ipak, oni pružaju podršku koja vam je potrebna svaki dan

Povezani kao nikada pre

Direktna linija za razgovore na pametnom telefonu ili TV-u putem Bluetooth veze. Trenutna rešenja za sluh povezuju vas sa svime što život nudi.

Otkrijte vašu moč sluha korak po korak u Neurothu

1. Zakazivanje termina

U Neurothu, moć sluha se postiže veoma lako i jednostavno. Najprije dogovorite online ili putem telefona vaš besplatni termin za savetovanje u najbližem slušnom centru.

2. Test sluha i individualno savetovanje

Prilikom prvog susreta u slušnom centru, Neurothovi slušni akustičari provode detaljnu audiometriju, odnosno test sluha, kako bi se na temelju dobijenih merenja moglo utvrditi koji je tip gubitka sluha. Jedino tako slušni akustičar može dati najbolji savet u vezi odabira slušnih aparata i prilagodjavanje na njih. U tom se terminu takođe uzima i individualni otisak uha. Zavisno od toga jeste li se odlučili za kanalni slušni aparat (aparatić je u celosti smešten u uhu) ili zaušni, prema otisku se izrađuje individualni slušni umetak ili celi aparat.

Neuroth slušni test
3. 3 Besplatno testiranje prilagođenih slušnih aparata

Sada počinje faza testiranja u kojoj možete isprobati ispunjavaju li slušni aparati vaše zahteve. Vaš slušni akustičar spreman je odgovoriti na sva eventualna pitanja i rešiti bilo kakve potencijalne probleme. Nakon probnog perioda i ukoliko ste zadovoljni iskustvom slušanja, slušni se aparati mogu još detaljno i precizno dalje podešavati svim individualnim potrebama.

4. Privikavanje i svakodnevni život sa slušnim aparatima

Redovno nošenje slušnih aparata važno je zbog bržeg prilagođavanja na život s   njima. Privikavanje na slušanje pomoću slušnih aparata nije uvek jednostavno i ne ostvaruje se preko noći, ali redovne kontrole, nošenje i savetovanje sa slušnim akustičarom omogući će vam najbolje rezultate.

5. Kontrola i naknadna nega

Ako ste odabrali odgovarajuće slušne aparate i ako su oni optimalno i individualno prilagođeni, ostaje još samo jedno: dogovor termina za kontrolu nakon mesec dana. Na taj način osiguravamo da se dobro snalazite sa slušnim aparatima i saznajemo jesu li potrebna finija prilagođavanja. Uživajte u svom životu uz vašu novu moć sluha.

Svako uho je jedinstveno. Zbog toga Vam pomažemo da otkrijete svoju moć sluha. Zajedno ćemo pronaći slušne aparate koji odgovaraju vašim životnim potrebama i koji će učiniti vaš život boljim.
Koji slušni aparati su pravi za mene?