Home
Savetovanje

Dobar sluh zahteva dobro savetovanje

Dobar sluh znači i više radosti u životu

Slušanje stvara komunikaciju i povezuje ljude. Ako nam je teško da pratimo razgovore ili ako prilikom gledanja televizije sve više pojačavamo ton, to može biti znak oštećenja sluha. Ali, to ne moramo prihvatiti kao nepopravljivo stanje. Sada su tu savremeni slušni aparati iz Neurotha, koji ne samo da omogućavaju bolji sluh, nego i vraćaju deo kvaliteta života.

Die perfekte Welle

Niste sami

Prema procenama otprilike svaka peta osoba pati od oštećenja sluha. U većini slučajeva ono započinje prikriveno. Zvuci u okruženju postaju sve zamućeniji. Uzroci su mnogostruki: osim staračke nagluvosti, dugotrajno izlaganje buci takođe često dovodi do slabljenja sluha. Zbog toga je još važnije napraviti najbolju moguću prevenciju i na vreme preduzeti odgovarajuće mere u vezi sa gubitkom sluha.

Kompetentno slušno savetovanje

Sluh je stvar poverenja. Međutim, slušati druge i priznati sebi gubitak sluha, često nije tako jednostavno. U tome vam može pomoći kompetentna podrška. Neurothov slušni akustičar će vas rado posavetovati tokom opsežnog razgovora kako biste uskoro mogli ponovno da uživate u svom životu u svim njegovim aspektima.

Individualno savetovanje

Jednostavno dogovorite termin za individualni savetodavni razgovor u Neurothovom slušnom centru, uključujući besplatan test sluha.

Zakažite termin