Home
Slušni aparati
Isprobajte besplatno dva slušna aparata

Isprobajte
besplatno dva

slušna aparata

Testirajte najnovije modele bez obaveza

Bilo da je postavljen diskretno iza uha ili dobro sakriven u ušnom kanalu, sa Neuroth-om možete testirati svaki slušni aparat kod kuće 14 dana besplatno i bez obaveza – takođe i različite modele radi poređenja.

Zakažite termin

Testirajte na miru kod kuće

Da biste u potpunosti mogli da uživate u životu sa slušnim aparatima, važno je da oni budu prilagođeni vašim ličnim potrebama. Profesionalni slušni akustičar iz Neurotha prilagođava slušne aparate upravo vašim svakodnevnim potrebama. Zatim možete poneti slušne aparate sa sobom vašoj kući i isprobati ih besplatno 14 dana, u vama poznatom okruženju. Tako možete na miru da testirate kako doživljavate svoj svakodnevni život sa slušnim aparatima. Saznaćete da li rešenje za sluh ispunjava vaše zahteve, samo ukoliko ga nosite često i duže vreme. Da bi bolji sluh doveo do boljeg razumevanja, uhu je potrebno strpljenje i vežba.

Zadovoljni smo samo kada ste i Vi zadovoljni!

Tokom početne faze prilagođavanja, važno je da obratite pažnju na svoje utiske i date povratne informacije vašem slušnom akustičaru. On može da podesi funkcije na slušnom aparatu kako bi vam pomogao da brže steknete bolji slušni doživljaj. Takođe je važno da slušni aparat dobro stoji i da ne smeta. Ponekad, uprkos dobrim podešavanjima, jedno slušno rešenje možda i nije najbolje za vas iz raznih razloga. U ovom slučaju, nudimo vam da isprobate druge modele slušnih aparata besplatno.

Prednosti nošenja dva slušna aparata

Da li bi želeli
da besplatno isprobate slušne aparate?

 

Kontaktirajte nas!

Slušni akustičari iz Neurotha su vaše prve kontakt osobe kada je u pitanju bolji sluh. Jednostavno zakažite termin u Neuroth slušnom centru u vašoj blizini.

Zakažite termin