Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha za lov i slobodno vreme

Zaštita sluha za lovce i slobodno vreme

Najveća efikasnost zahvaljujući savršenoj zaštiti sluha

Bilo da putujete motorom ili se možda u slobodno vreme bavite lovom – sport i ostale aktivnosti napolju često mogu postati glasne. Adekvatnom zaštitom sluha, koja na primer filtrira zvuk vetra, možete se u potpunosti posvetiti svojoj strasti.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Univerzalna zaštita sluha i filteri

Zaštita sluha Comfort

Comfort

„Comfort“ izrađuje se od mekog silikona i individualno se prilagođava vašim slušnim kanalima. Zaštita sluha ima zamenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Comfort X

Comfort X

„Comfort X“ izrađuje se od tvrdog akrilata. Zaštita sluha se individualno prilagođava, ima zamenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Intro Line

Intro Line

„Intro Line“ se može odmah koristiti bez individualnog prilagođavanja i zato predstavlja početni model među rešenjima za zaštitu sluha. Izrađuje se od mekog silikona i ima zamenski filter.

Zaštita sluha Design

Design

„Design“ impresionira svojim posebnim stilom i zato je mamac za oko među rešenjima za zaštitu sluha. Izrađena je od tvrdog akrilata i opremljena zamenskim filterom, ova zaštita sluha izrađena po meri udobno naleže u uvo, a dostupna je u različitim bojama i dizajnima.

Zaštita sluha Titan

Titan

Ova zaštita sluha od titanijuma individualno se prilagođava i ima zamenski filter, a posebno je pogodna za osobe sklone alergijama i osobe sa osetljivom kožom. Prednost: njen vek trajanja je veoma dug.

Kako doći do zaštite sluha?

Naši iskusni slušni akustičari rado će vam pomoći u ispravnom odabiru vaše lične zaštite sluha, koja se pomoću inovativnog 3D-štampe i najfinijeg ručnog rada izrađuje za vas po meri. Potražite savet u nekom od Neurothovih slušnih centara.

Zakažite termin