Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha za kancelariju i radionicu

Zaštita sluha za kancelariju i radionicu

Puna koncentracija pri radu

Od stalnih zvukova u kancelariji preko buke mašina do bučnih alata prilikom obavljanja zanatskih radova – buka je često stalan pratilac pri radu. Ali, za svaku radnu situaciju, ma kako bučna bila, postoji adekvatna zaštita sluha da bi se sprečilo tutnjanje u ušima i održao visok nivo koncentracije.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Naši proizvodi

EARWEAR Comfort

COMFORT

„COMFORT“ izrađuje se od mekog silikona i individualno se prilagođava vašim slušnim kanalima. Zaštita sluha ima zamenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Comfort X

COMFORT X

„COMFORT X“ izrađuje se od tvrdog akrilata. Zaštita sluha se individualno prilagođava, ima zamenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Intro Line

INTRO

„INTRO“ se može odmah koristiti bez individualnog prilagođavanja i zato predstavlja početni model među rešenjima za zaštitu sluha. Izrađuje se od mekog silikona i ima zamenski filter.

Zaštita sluha Titan

TITAN

Ova zaštita sluha od titanijuma individualno se prilagođava i ima zamenski filter, a posebno je pogodna za osobe sklone alergijama i osobe sa osetljivom kožom. Prednost: njen vek trajanja je veoma dug.

Kako doći do zaštite sluha?

Naši iskusni slušni akustičari rado će vam pomoći u ispravnom odabiru vaše lične zaštite sluha, koja se pomoću inovativnog 3D-štampe i najfinijeg ručnog rada izrađuje za vas po meri. Potražite savet u nekom od Neurothovih slušnih centara.

Zakažite termin