Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha za muzičare i koncerte

Zaštita sluha za muzičare i koncerte

Pravi zvuk u pravom trenutku

Bilo da ste (profesionalni) muzičar, često posećujete koncerte ili rado plešete na zabavama, Neuroth u svakoj situaciji osigurava pravi ton. Raznovrsne zaštite sluha mogu zaštititi vaše uši, a da se pritom ne izgube lepi zvuci, tonovi i taktovi. Zabava ostaje, a buka nestaje.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Univerzalna zaštita sluha i filteri

EARWEAR Comfort

COMFORT

„COMFORT“ izrađuje se od mekog silikona i individualno se prilagođava vašim slušnim kanalima. Zaštita sluha ima zamenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Comfort X

COMFORT X

„COMFORT X“ izrađuje se od tvrdog akrilata. Zaštita sluha se individualno prilagođava, ima zamenski filter i dostupna je u raznim bojama.

Zaštita sluha Intro Line

INTRO

„INTRO“ se može odmah koristiti bez individualnog prilagođavanja i zato predstavlja početni model među rešenjima za zaštitu sluha. Izrađuje se od mekog silikona i ima zamenski filter.

Zaštita sluha Titan

TITAN

Ova zaštita sluha od titanijuma individualno se prilagođava i ima zamenski filter, a posebno je pogodna za osobe sklone alergijama i osobe sa osetljivom kožom. Prednost: njen vek trajanja je veoma dug.

Kako doći do zaštite sluha?

Naši iskusni slušni akustičari rado će vam pomoći u ispravnom odabiru vaše lične zaštite sluha, koja se pomoću inovativnog 3D-štampe i najfinijeg ručnog rada izrađuje za vas po meri. Potražite savet u nekom od Neurothovih slušnih centara.

Zakažite termin