Home
Zaštita sluha iz Neurotha
Zaštita sluha za plivanje

Zaštita sluha za plivanje

Zaštitite uši od vode

 

Onome ko rado i redovno pliva ovo je sigurno poznato: voda koja uđe u uši može postati vrlo neprijatna, pa čak dovesti i do upale uha. Proizvodi za zaštitu sluha u vodi iz Neurotha zatvaraju uši i celu ušnu školjku. Tako su vaše uši zaštićene pri plivanju i brčkanju.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Zaštita sluha za plivanje

Neuroth Earwear swim

SWIM*

Voda u ušnim kanalima može da dovede do infekcije i upale unutrasnjosti uva. Specijalna zaštita za plivanje napravljena od mekog, plutajućeg i koži prijatnog silikona, ona zatvara uši i celu ušnu skoljku i idealna je za sve surfere, plivače, jedriličare, kajakaše, kao i za sve ljubitelje aktivnosti na vodi – bilo na moru ili u bazenu. Individualno prilagođena rešenja za zaštitu sluha su posebno pogodna za osetljive dečje uši koje pružaju celodnevni komfor u toku nošenja.

 

*Nije namenjeno za ronjenje.

Zaštita sluha Intro Line

INTRO*

„INTRO“ se može odmah koristiti bez individualnog prilagođavanja i zato predstavlja početni model među rešenjima za zaštitu sluha. Izrađuje se od mekog silikona i ima zamenski filter.

 

*Nije namenjeno za ronjenje.

Kako doći do zaštite sluha?

Naši iskusni slušni akustičari rado će vam pomoći u ispravnom odabiru vaše lične zaštite sluha, koja se pomoću inovativnog 3D štampe i najfinijeg ručnog rada izrađuje za vas po meri. Potražite savet u nekom od Neurothovih slušnih centara.

Zakažite termin