Zaušni slušni aparati s punjivom ili običnom baterijom

Mali oblik, velika efikasnost

Poseban izgled u kombinaciji sa visokom funkcionalnošću: zaušni slušni aparati odlikuju se izuzetnom efikasnošću i elegantnim izgledom. Postaju sve manji i imaju sve više praktičnih mogućnosti. Naši slušni akustičari će vam rado to dodatno objasniti.

Zakažite termin
Die perfekte Welle

Najvažnije karakteristike

Kod zaušnih slušnih pomagala elektronika se nalazi u kućištu iza uva. Tanka, gotovo nevidljiva cevčica vodi direktno u uvo, do zvučnika. Možete čak odabrati da li želite dodatni slušni umetak ili takozvani „kišobrančić“ (spoljni slušni aparat) koji se „rasklapa“ u uvu kako bi slušni aparat bolje nalegao.

Druge prednosti

Moderan dizajn i velik raspon mogućnosti obezbeđuju najveću prijatnost slušanja – na primer povezivanjem pomoću Bluetootha s pametnim telefonom ili TV-om. Zaušna slušna pomagala dostupna su u nizu boja i mogu se diskretno prilagoditi boji kože.

Tehnologija punjivih baterija za slušna pomagala

Sigurno napunjeno, udobno za nošenje.

Jednostavno napunite i uživajte u jedinstvenom doživljaju sluha. „Punjiva umesto obične baterije“ – moto je najnovije generacije slušnih aparata. Slušni aparati su jednostavni za upotrebu i zbog toga izuzetno udobni za nošenje. Za doživljaj sluha 24 sata dnevno dovoljno je punjenje od nekoliko sati.

Zamorna zamena baterija, kao i nošenje rezervnih baterija svuda sa sobom time postaju nepotrebni. Punjiva litijum-jonska baterija odlikuje se dugim životnim vekom i otpornošću, a postoje i induktivni punjači.

Naši slušni akustičari rado će vam dodatno objasniti ostale prednosti slušnih aparata s punjivom baterijom.

Zakažite termin

Neobavezujuće savetovanje

Kako pronaći odgovarajući slušni aparat?

Pri odabiru slušnog aparata treba uzeti u obzir brojne kriterijume kao što su individualne potrebe, anatomija slušnih kanala, stepen gubitka sluha, kao i rukovanje i nega.

Naši slušni akustičari s dugogodišnjim iskustvom su vam na raspolaganju i rado će vas savetovati. Prilikom neobavezujućeg savetovanja u našem slušnom centru razgovaraćete sa slušnim akustičarem o stanju svog sluha i zajedno s njim napraviti detaljan slušni profil.

Zanima vas određeni slušni aparat?

Bilo da je diskretno smešten iza uva ili dobro skriven u slušnom kanalu, Neuroth nudi širok izbor modela i funkcija. Naš slušni akustičar rado će vas posavetovati.

Zakažite termin