Home
Slušni aparati
Oprema i dodaci
Čišćenje i nega slušnih aparata

Čišćenje i nega slušnih aparata

Optimalna nega za bolji sluh

Slušni aparati su otporni, ali ne i neuništivi. Tokom svakodnevne upotrebe u slušnom aparatu se nakupljaju nečistoće i bakterije. Cerumen (ušni vosak) takođe može dovesti do začepljenja slušnog aparata i zbog toga lošije čujemo. Svakodnevnim čišćenjem i negom slušnog aparata ne sprečavaju se samo iritacije kože, već se i produžava životni vek slušnog aparata.

Die perfekte Welle

Jednostavno čišćenje slušnih aparata

Neurothov suvi sušač 

 

Neurothov suvi sušač PerfectDry UV360

 

Vlaga i nečistoće mogu štetiti vašim slušnim aparatima. Neurothov suvi sušač PerfectDry UV360 suši slušne aparate cirkulišućim toplim vazduhom. UV-C svetlošću uklanja 99,9 % svih klica, bakterija i gljivica – i to u potpunosti bez hemijskih dodataka. Suvi sušač je pogodan za sve tipove slušnih aparata, a preporučujemo i njegovu upotrebu za odlaganje slušnih aparata noću. Isprobajte jednostavno u Neuroth slušnom centru.

Neurothov asortiman proizvoda za negu i čišćenje

Temeljno i redovno čišćenje i održavanje slušnih aparata je uslov za besprekoran i kvalitetan rad i dugotrajnu upotrebu slušnih aparata. U našoj ponudi imamo liniju proizvoda za negu, čišćenje i održavanje slušnih aparata, pomoću koji ćete moći kod kuće jednostavno i brzo, na odgovarajući način da se pobrinete za svoje aparate. Na raspolaganju su vam tablete za isušivanje aparata, kutija za isušivanje, tablete za čišćenje umetaka, kao i pribor za čišćenje umetaka. Raspitajte se detaljnije kod našeg akustičara u vama najbližen slušnom centru.

Pronađite slušni centar