Home
Blog
Otvoren Neuroth slušni centar u Nišu

Blog

Otvoren Neuroth
slušni centar
u Nišu

13.06.2022

U Nišu je u ponedeljak 6. juna otvoren novi Neuroth slušni centar. Neuroth mreža slušnih centara brzo raste donoseći bolji sluh u sve veći broj gradova u Srbiji. 

„Drago nam je što smo u našoj dinamičnoj ekspanziji u Srbiji konačno stigli do Niša i danas otvorili još jedan novi slušni centar, koji je u proteklih 16 meseci već 9. po redu u Srbiji! Grad Niš i cela regija time dobijaju savremeni centar kakvog nema na ovim prostorima. Sa tehnološki najmodernijom opremom i jedinstvenom procedurom za testiranje sluha, austrijski standard i tradicija duga 115 godina kompanije Neuroth sada su dostupni i na jugu Srbije. Naša želja je da omogućimo što više boljeg sluha u Nišu, Pirotu, Vranju, Leskovcu, Prokuplju“. – Peter Jagodič, regionalni direktor Neuroth-a za Jugoistočnu Evropu.

 

Novi Neuroth slušni centar nalazi se u samom centru grada, u ulici Vožda Karađorđa broj 4, preko puta hotela Ambasador. Radno vreme centra je svakim radnim danom od 8-16h.

 

Za sve one koji primećuju ili sumnjaju da ne čuju više onako dobro kao nekada naši stručni akustičari su na raspolaganju za kompetentno savetovanje. Aktivna podrška na putu do boljeg sluha. Sada su tu savremeni  aparati iz Neuroth-a, koji ne samo da omogućavaju bolji sluh, nego i vraćaju deo kvaliteta života. U to se svi mogu lako uveriti, uz besplatnu probu novih i individualno prilagodjenih aparata u trajanju od 14 dana. Besplatan test sluha i savetovanje sa profesionalnim slušnim akustičarem može se zakazati telefonom 0631184992 ili online.
Neuroth je tu za vas – Bolje čuti, bolje živeti!

Zakažite termin i testirajte
slušni centar

Moglo bi Vas zanimati:

Sluh i tehnologija

Pametni slušni
aparati
iz Neurotha

Iskusite visoku tehnologiju za svoje uši. Moderni slušni aparati impresioniraju svojom inovativnom tehnologijom i diskretnim dizajnom.

Pročitajte više

Sluh i tehnologija

Kako poboljšati
zdravlje uha i smanjiti
rizik gubitka sluha 

Svetski dan uha i sluha podseća nas koliko je zdravlje uha važno, ali i uči kako prevenirati gubitak sluha koji je važan za kvalitet života.

Pročitajte više