Home
Blog
Otkrijte svoju moć sluha u Kraljevu

Blog

Otkrijte svoju

moć sluha

u Kraljevu

02.11.2023

Novi slušni centar otvoren je danas u Kraljevu, na adresi Cara Dušana 31. Stanovnici raškog okrug asada mogu računatina kompetentnost i tradiciju naše kompanije u borbi za bolji sluh.

Uz prisustvo medija, saradnika i ORL eksperata iz Kraljeva i raškog okruga, otvoren je 14. Neuroth slušni centar u Srbiji. Otvorena su vrata boljeg sluha koji je potreban velikom broju žitelja Kraljeva i okoline. Gubitak sluha najčešće dolazi s godinama, jer čulo sluha slabi starenjem. Zbog toga nošenje slušnih aparata, baš kao i nošenje naočara treba shvatiti kao normalnu pojavu u trećem dobu života. Štaviše, dokazano je da osobe kojima je sluh oslabljen a nose slušne aparate smanjuju rizik od demencije za čak 68%.

Neuroth u Kraljevo donosi isti standard usluge koju pruža širom Evrope – u Beču, Gracu, Cirihu, Ženevi… Specijalno dizajnirana zvučno izolovana kabina za testiranje sluha i oprema najnovije generacije daju nam veoma precizne rezultate, na osnovu kojih možemo besprekorno podesiti slušne aparate baš za vaše uho.

U Neurothu se kao deo složene procedure testiranja sluha uz tonsku audiomeriju obavlja i govorna audiometrija u slobodnom polju, što je jedinstvena usluga u Srbiji. Testiranje obavljaju profesionalni akustičari Na osnovu nalaza audiometrije, anatomije uha korisnika i životnih navika I zahteva klijenta, slušni akustičar daje preporuku za optimalni model aparata. Zatim se uzima otisak uha, za izradu umetka (tzv. olive) te se aparati prilagođavaju za uho korisnika. Tako prilagođeni aparati daju se na probu besplatno u trajnaju do 14 dana, uz stalnu podršku akustičara tokom perioda nošenja i privikavanja. Obezbeđena je garancija u trajanju do dve godine, redovno održavanje i servis.

“Naša je misija da usluge i proizvode koje unapređujemo već 115 godina, u austrijskom standardu učinimo dostupim što većem broju ljudi u Srbiji. Ovde u centru raškog okruga otvaramo već 14. slušni centar u dve godine, već dugo želimo doći u Kraljevo i danas ostvarujemo taj cilj. Želimo da pobedimo predrasude i stigmu u vezi sa slušnim aparatima – jer nošenje slušnih aparata isto je kao i nošenje naočara. Slušni aparati ne obezbeđuju samo bolji sluh, već bolji život. Ne treba ih se stideti, već ih treba nositi samouvereno, sa lakoćom i samopouzdanjem. To je za nas moć sluha. Moć sluha znači da živite radostan, aktivan, kvalitetan život. Naši stručni profesionalni akustičari odsada su vam na raspolaganju i u Kraljevu,da pruže podršku svima kojima je bolji sluh potreban”, izjavio je Peter Jagodič, regionalni direktor Neurotha za Jugoistočnu Evropu.

U Neurothu verujemo da dobar sluh ne treba da bude pitanje cene, zato u ponudi imamo različite modele slušnih aparata za svaki džep, uz fleksibiline uslove kupovine na 36 rata, a aparati se mogu nabaviti sa ili bez doplate uz RFZO i SOVO nalog.

Naš slušni centar u Kraljevu radi svakog radnog dana: od 8-16h ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, a sredom 10-18h na adresi Cara Dušana 31. Svi koji žele da provere svoj sluh mogu zakazati besplatan test sluha telefonom na broj 036 338 114 i 066 339 040 ili online na sajtu.

Moglo bi Vas zanimati:

Akcije i dešavanja

Neuroth

od sada

i na Čukarici

Akcije i dešavanja

Svetski

dan sluha

u Neurothu

Pridružili smo se kampanji Svetske Zdravstvene organizacije. Pozivamo vas da nam se pridružite u prvoj nedelji marta i učinite prvi korak ka boljem sluhu vas i vaših bližnjih.

Pročitajte više