Home
Blog „Bolje živeti“

Blog „Bolje živeti“

Slušanje

Prostorno

slušanje

sa dva uha

Sa dva oka možemo da vidimo prostorno, sa dva uha možemo da čujemo prostorno. Ova sposobnost naziva se binauralni ili usmereni sluh i služi nam za orijentaciju i prepoznavanje opasnosti.

Pročitajte više

Ljudi

Briga o sluhu

 dostupna svima!

Svetski dan uha i sluha podseća nas koliko je zdravlje uha važno, ali i uči kako prevenirati gubitak sluha koji je važan za kvalitet života.

Pročitajte više

Slušanje

Neuroth

slušni aparati 

od sada i u Šapcu

Otvoren je Neuroth 12. slušni centar u Srbiji. U Šapcu stanovnici mogu da obave besplatan test sluha i besplatno isprobaju individualno prilagođene slušne aparate

 

Pročitajte više

Više članaka

Slušanje

Prehlada ušiju

Kada pomislimo na zimu, preplavi nas osećaj topline i porodičnog doma, radujemo se zimskim čarolijama, ukusnim obrocima, ali zimsko vreme je i vreme prehlade.

Slušanje

Otvoren Neuroth
slušni centar
u Vranju

Neurothova mreža slušnih centara brzo raste donoseći bolji sluh u sve veći broj gradova u Srbiji.

Ljudi

Jer bolje čuti
znači bolje živeti!

Kompanija Neuroth sa tradicijom preko 115 godina sa sigurnošću moze tvrditi da uvek na prvo mesto stavlja svoje klijente i akcenat na uslugu koju obezbeđuje, a kako se dobro uvek dobrim vraća naši dragi klijenti nam se jako često zahvale i predivnim rečima.

Ljudi

Donacija aparata
članu Udruženja
seniora sa Vračara

Neuroth slušni centar Beograd Vračar ostvario je sjajnu saradnju sa Gradskom opštinom Vračar. Nedavno je organizovano besplatno testiranje sluha u saradnji sa Opštinom, za sve seniore sa Vračara.

Ljudi

Menadzment
Neuroth Grupe
u poseti Beogradu

Velika nam je čast i zadovoljstvo što se u Beogradu po prvi put održava sastanak Kernteam menadžementa Neuroth grupe.