Home
Blog „Bolje živeti“

Blog „Bolje živeti“

Slušanje

Bolji sluh

iz Neurotha

sada i

u Pančevu

Novi slušni centar u Pančevu nalazi se na adresi Zmaja Jove Jovanovića 39, ili popularno – kod pijace. gde  pruža uslugu u austrijskom standardu, po kojoj je Neuroth prepoznatljiv bilo gde u Evropi.

 

Pročitajte više

Slušanje

Kako da se

zaštite od

buke?

Na Međunarodni dan zaštite od buke, koji se obeležava 26.aprila, želimo da podelimo neke savete o tome kako da se preventivno zaštitite od glasnog okruženja:

Pročitajte više

Slušanje

Svetski dan zdravlja – 

prilika da besplatno

testirate svoj sluh

Danas obeležavamo Svetski dan zdravlja obeležava se širom sveta 7.aprila, na dan osnivanja Svetske zdravstvene organizacije. Tim povodom ukazujemo na značaj zdravlja uha i sluha i pozivamo vas da danas posebno posvetite svom sluhu.

Pročitajte više

Više članaka

Slušanje

Najneprijatniji

zvukovi

Kreda škripi po tabli – sama pomisao na taj zvuk Vas naježi i vrati u školsko doba. Evo liste pet zvukova koji nam svima stvaraju osećaj neprijatnosti

Slušanje

Prostorno

slušanje

sa dva uha

Sa dva oka možemo da vidimo prostorno, sa dva uha možemo da čujemo prostorno. Ova sposobnost naziva se binauralni ili usmereni sluh i služi nam za orijentaciju i prepoznavanje opasnosti.

Ljudi

Briga o sluhu

 dostupna svima!

Svetski dan uha i sluha podseća nas koliko je zdravlje uha važno, ali i uči kako prevenirati gubitak sluha koji je važan za kvalitet života.

Slušanje

Neuroth

slušni aparati 

od sada i u Šapcu

Otvoren je Neuroth 12. slušni centar u Srbiji. U Šapcu stanovnici mogu da obave besplatan test sluha i besplatno isprobaju individualno prilagođene slušne aparate

 

Slušanje

Prehlada ušiju

Kada pomislimo na zimu, preplavi nas osećaj topline i porodičnog doma, radujemo se zimskim čarolijama, ukusnim obrocima, ali zimsko vreme je i vreme prehlade.